Individuele training MBCT:

Mindfulness Based Cognitive Therapy

Soms kan het gewenst zijn om een training individueel te volgen en dit is mogelijk voor MBCT. Mariet is tevens opgeleid als CAM register- en integraal therapeute én positieve gezondheid zorgverlener en als zodanig ingeschreven in het RBCZ-beroepsregister en bij diverse beroepsverenigingen. Zij heeft als therapeute bijna twintig jaar ervaring met het geven van individuele begeleiding. Haar inbreng brengt een unieke combinatie van professionele en persoonlijke ervaring en omgang met stress, ziekte en gezondheid. Zij beoefent al jaren meditatie in diverse tradities en is vertrouwd met zienswijzen uit oosterse en westerse geneeskunde en psychologie. 

Inhoud
Er vindt allereerst een intake van een uur plaats om samen in kaart te brengen van waaruit de behoefte en motivatie is ontstaan om een individuele mindfulnesstraining aan te gaan. In overleg worden vervolgens 8 afspraken gepland van 1,5 uur om de week over een periode van maximaal 4 maanden, waarin de inhoudelijke opzet van de groepstraining MBSR/MBCT wordt gevolgd. De begeleiding is afgestemd op de persoonlijke ontwikkeling middels persoonlijk onderricht.
Net als bij de 8-weekse mindfulnesstraining voor groepen wordt er van je verwacht dat je ongeveer een uur per dag thuis oefent in aandacht en mediteert. De geleide meditatieoefeningen ontvang je daarvoor in MP3.

Kosten / Offerte op maat
Kennismakingsgesprek (30 min.): gratis
Intakegesprek: € 90,-

Voor individuele training, therapie en leertherapie maken we een offerte op maat. Bij deelname aan open trainingen (zie Agenda) gelden particuliere en zakelijke tarieven. Deze staan vermeld bij de desbetreffende training.

Zowel de 1-op-1 als een groepstraining kunnen voor (gedeeltelijke) vergoeding in aanmerking komen, afhankelijk van je zorgverzekeringspakket. Neem contact op voor verdere informatie of een persoonlijk gesprek.

Locatie: praktijk en meditatiezolder in Bathmen, Oranjelaan 10.