Open stiltedagen

Naast besloten stiltedagen als onderdeel van de mindfulness training, organiseer ik twee keer per jaar, ook een stiltedag met open inschrijving. Deze stiltedagen zijn voor kleine groepen van minimaal 5 en maximaal 10 deelnemers. ​

Hoe is de stiltedag opgebouwd?
Tijdens de dag doen we diverse adem-, aandacht- en lichaamsoefeningen. We spreken alleen met elkaar (op fluistertoon) als het echt nodig is. Ook de lunch eten we in stilte om ook tijdens de pauzes de aandacht in het moment vast te houden.

Programma:
10.00 uur Welkom en start
10.15 - 12.30 uur Meditatie blok 1
12.30 - 13.30 uur Lunchpauze in stilte
13.30 - 15.30 uur Meditatie blok 2
15.30 - 16.00 uur Q&A en afsluiting

Wat zijn de effecten van een stiltedag?
Een stiltedag tilt je uit de hectiek en stress van je dagelijks leven. Je krijgt de gelegenheid om een reis naar binnen te gaan, stil te staan om te ervaren wat er in je leeft en waar je behoefte aan hebt. Een dag om te ontspannen op een prachtige plek middenin de natuur, waar je als vanzelf stil wordt. Je even niets hoeft en alleen met jezelf bezig bent. Door stil te worden, creëer je meer rust en ruimte in je hoofd, hart en lichaam, met compassie voor jezelf en daarmee ook voor anderen.

Voor wie?
Een stiltedag is geschikt voor iedereen, beginnend en ervaren meditatie beoefenaars. Ook als je vanuit een andere traditie meditatie ervaring hebt, ben je van harte welkom.

Praktische informatie
De stiltedagen zijn op een zondag van 10.00-16.00 uur.
Vanaf 9.30 uur ben je welkom voor koffie of thee.

Kosten: € 75,- inclusief koffie/thee en lichte versnaperingen. Met tussen de middag een kom vegetarische soep (zelf lunch meebrengen).

Data en locatie van de volgende open stiltedag vind je in de agenda.
Voel je welkom om deel te nemen en meld je aan. Je kunt me ook een bericht sturen of bellen als er nog geen open stiltedag gepland staat.

Contact