Besloten stiltedagen in Wilp (nabij Deventer)

Enkele malen per jaar wordt er een stiltedag georganiseerd, bedoeld voor diegenen die één van de mindfulness-trainingen volgen (als oefendag) of hebben gevolgd bij MindBody-training.
Zeer de moeite waard om je beoefening op te halen, op te frissen, jezelf te inspireren.

Deze dag bestaat uit verschillende zitmeditaties, loopmeditatie, meditatieve bewegingsoefeningen. Er wordt gedurende de dag niet gesproken, behalve bij de opening en in het laatste half uur, waarin ervaringen worden uitgewisseld.

Verdieping van Mindfulness
De stiltedagen zijn een wezenlijke en verdiepende aanvulling op de trainingen. Deze dagen bieden de mogelijkheid om je beoefening te verdiepen. Door vaker en langer te mediteren kom je diepere lagen van inzicht en helderheid tegen. 

Wat komt er aan bod?
In de ruimte van stilte en rust zal jij begeleid worden in mindful bewegen, zit- en loopmeditatie in mindfulness en compassie. Het is een dag  waarin je wordt uitgenodigd om thuis te komen in jezelf en het leven te omarmen zoals het zich aandient. Dit draagt bij aan innerlijke balans en nieuwe inzichten. Er is ruimte om tussendoor liggend te rusten of een wandeling te maken in de natuur. Aan het eind van de middag wordt de stilte doorbroken en zal worden gereflecteerd op ervaringen van de dag in een luistercirkel.

Voor wie?
De stiltedagen zijn geschikt voor iedereen met (beginnende) ervaring op het gebied van meditatie.

Wanneer en tijd?
Datum: vrijdag 19 juli 2024 (onder voorbehoud)
Tijd: 10.00 – 16.00 uur (inloop vanaf 9.45 uur)
Adres: Buddezand 1, 7384 CA Wilp (bij Deventer)
Lunch: je zorgt zelf voor je lunch, we eten gezamenlijk op locatie. Er zal een vegetarische biologische soep worden verzorgd en er is onbeperkt koffie en thee, lichte versnaperingen.

Kosten stiltedag: € 50,- (voor oud-deelnemers)

Er is slechts een beperkt aantal plaatsen voor de stiltedag beschikbaar, omdat de deelnemers van de lopende mindfulnesstraining voorrang hebben i.v.m. oefendag. Wil je alvast je interesse kenbaar maken of graag opnieuw deelnemen, stuur dan even een e-mail hierover.

Mail sturen


De landelijke stiltedag is gepland op 23 november a.s. in Heilig Landstichting bij De Zendo op een inspirerende plek in Museumpark Oriëntalis. 

Lees meer.over de inhoud van deze dag | sfeerimpressie Museumpark Oriëntalis.

Heb je ervaring met stiltedagen en wil je langer aansluitend stilte ervaren? Kijk dan op ons aanbod retraites in NL.