Zondagmiddag Lounge

Thema: Vier het Leven

Zondagmiddag 27 oktober 2024 

12.00 - 17.00 uur


We gaan op een muzikale reis naar binnen: HEART - BODY - MIND

in VERBINDING door: live muziek (gitaar & hangdrum) - zang - beweging - poëzie - meditatie

LEVEN (in hoofdletters) is een kunst en vraagt om authentiek en innerlijk vrij zijn. In deze unieke middag lounge nemen Yvonne Tuinte en Mariet Rutten, twee ervaren en bevlogen trainers, je mee op een innerlijke ontdekkingsreis. We zijn te gast bij De Zendo op een unieke locatie middenin de natuur, waar je hartelijk en puur wordt onthaald.

Yvonne

Alle muziek is eigenhandig geschreven, live gespeeld en gezongen door Yvonne. Haar CD HOME wordt uitgebracht op 6 oktober 2024. Geïnspireerd geschreven op haar weg van hoofd naar hart die ze, net als Mariet, elke dag bewandelt. 

We bieden een helende reis vol met inspiratiemomenten waarbij je kunt verzachten, ont-moeten, verbinden en vertragen. Een middag helemaal voor jezelf, waarbij je je ziel weer even kunt voeden en je zintuigen in beweging zet.


Bewustzijn: naast wat je hoort, voelt of ervaart kun je onderzoeken wat er onbewust in je aangeraakt wordt onder leiding van Mariet. Mariet is auteur en levensverteller. In haar verhalen en gedichten inspireert ze mensen op speelse wijze in focussen. Vanuit haar open hart begeleid ze in meditatieve stilte en terug bij jezelf komen om te herbronnen. 

Ga mee op deze inspirerende muzikale reis en laat je verrassen.

Wanneer: zondag 27 oktober 2024

Aanvang: 12.00 uur tot 17.00 uur. We starten met een gezamenlijke lunch om te connecten in een gezellige sfeer.

Locatie: De Zendo | Museumpark Orientalis in Heilig Landstichting | route

Prijs: € 90,- incl. lunch (biologisch vegetarisch), koffie en thee met lekkers. Voorkeur voor deelname zonder lunch? Dat kan en dan geldt er een bescheiden korting.

Deze exclusieve workshop wordt gegeven voor een groep tot maximaal 14 personen. VOL = VOL


Aanmelden Workshop