Workshop Muziek & Mindfulness in Deventer

Thema: Hoe dans je met het leven vanuit je hart?

zaterdag 9 maart 2024 

DEZE DAG WORDT VERPLAATST NAAR EIND OKTOBER/BEGIN NOVEMBER (EXACTE DATUM VOLGT)

HET IS MOGELIJK OM JE OP VOORHAND AAN TE MELDEN!

Een dag om ons te verbinden met de verzachtende kwaliteit van beweging, meditatie en (live)muziek om ons te openen en te kunnen verzachten naar alles wat er is.

In de wereld om ons heen worden me momenteel erg uitgedaagd. Overal zijn oorlogen, de klimaatcrisis, schrijnende situaties soms ook in ons eigen leven. Maar hoe zorgen we nu voor onszelf in een wereld vol tegenstrijdigheden? Hoe vinden we rust bij al deze uitdagingen?

Mariet en Yvon bieden een helende reis vol met inspiratiemomenten waarbij we kunnen verzachten, ont-moeten, verbinden en vertragen. Een dag helemaal voor jezelf, waarbij je je accu weer kunt opladen en misschien wat tools mee kunt nemen die je kunt gebruiken in deze momenteel voor veel mensen uitdagende tijd. 

En waarom zou je in het moment willen zijn? Juist omdat dit het enige moment is waarin je echt leeft, ervaart en groeit. Vaak zijn we niet in het huidige moment, maar in het verleden of in de toekomst. We worden meegenomen door de dingen van alledag en leven op de automatische piloot. Uiteindelijk reageren we ook op onze automatische piloot, vanuit oude overtuigingen of oude patronen die nu niet meer behulpzaam voor je zijn. In het nu zijn en voelen wat je ervaart geeft je veel meer keuzevrijheid, bijvoorbeeld hoe je zou willen reageren op bepaalde situaties.

In deze workshop nemen wij: Yvon Tuinte en Mariet Rutten, twee ervaren trainers, je mee op een ontdekkingsreis. Alle muziek is eigenhandig geschreven, live gespeeld en gezongen door Yvonne. Geïnspireerd geschreven op haar weg van hoofd naar hart die ze, net als Mariet, elke dag bewandelt.

Naast wat je hoort, voelt of ervaart kun je onderzoeken wat er in je geraakt of aangeraakt wordt? Hoe kan je hiermee omgaan en wat heb je dan nodig? Door onze aandacht te richten kun je dit bewuster ervaren en leer je jezelf beter kennen. Kennis van (aandacht)meditatie is geen pre maar wel fijn.

Laat je verrassen op deze muzikale reis en op een andere manier kennis maken met mindfulness door middel van muziek, meditatie, dans, zang én mantra's. Een dag lang even terug naar jezelf en samen op ontdekkingsreis!

Wanneer: herfst 2024 (datum volgt) - aanmelden kan via email VOL = VOL

Aanvang: 10.00 uur (inloop vanaf 9.30 uur) tot 16.00 uur. Er is een lunchpauze van 1 uur, waarin je de prachtige stad Deventer kan bezoeken en kan gaan lunchen. 

Locatie: Yogica, Brinkgreverweg 13 in Deventer. 

Bereikbaarheid: Yogica is direct achter het treinstation gelegen en goed bereikbaar. In de directe omgeving zijn voldoende parkeerplekken voor als je met de auto komt en de fiets parkeer je voor de deur.

Prijs: € 75,-. Koffie, thee en een gezonde versnapering zijn inbegrepen.

De workshop wordt gegeven in een groep tot maximaal 16 personen. 

Is deze workshop iets voor jou? Wacht niet te lang en meld je hieronder gelijk aan.


Aanmelden Workshop